2.11.08

Helgehufsere!!??

No pain no gain, heter det på engelsk - et motto mange av Trondheims langrennsløpere tilsynelatende opererer etter. Lørdags morgen møtte MANGE opp på fellestrening - litt vanskelig å anslå nøyaktig hvor mange, men jeg vil anta omtrent at omtrent 30-40 hutrende skiløpere var på plass i Nilsbyen klokka ni der de ble møtt av coach Alf Roar Størseth.

Frost og bittelitt snø prydet bakken, - fornemmelsen for vinter var til å ta å føle på. Etter litt elghufssmerte i bakkene i Granåsen blir det kanskje ikke så ille å gå skirenn snart?! Det bringer oss videre til neste punkt..

Snart begynner sesongen (yikes)!! For hardtsatsende seniorer og juniorer betyr det at en må stålsette seg før sesongåpningen. De første skirennene kan by på mange utfordringer i form av: a) det gjør vondt å gå skirenn, b) teknikken er under "innskiing" og kanskje utprøving, og c) man blir jo litt nervøs.

Heldigvis har ikke BIL-løpere som oss noe å frykte - vi har jo faktisk trent godt! Og det er vel den viktigste forutsetningen for å få en positiv opplevelse på Beito, Bruksvallarna, Gålå eller andre plasser man eventuelt sesongdebuterer.

So long, arrivederci, c'est de'la vie,

- Seniorløper -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar